CFA Society Finlandin uusi podcast -jakso julkaistu!

CFA Society Finland on julkaissut uuden podcastin teemaltaan “Mitä on tapahtunut globaalille talouskasvulle finanssikriisin jälkeen?” Aiheina podcastissa mm.

  • talouskasvun tilanne kehittyneissä maissa

  • mitä talouskasvu merkitsee hyvinvoinnille

  • velkaantuneisuus, kasvua tuottava vai jarruttava?

  • inflaation ja korkojen merkitys

  • työllisyys ja koulutus

  • lähitulevaisuuden näkymät, uhkakuvat ja mahdollisuudet

Keskustelemassa Meri Obstbaum/Suomen Pankki, Niku Määttänen/Helsingin yliopisto ja Reijo Heiskanen/OP Ryhmä. Moderaattorina hallituksemme jäsen Harri Kojonen, CFA/OP Ryhmä.


CFA Society Finland has released a new podcast episode. Our board member Harri Kojonen, CFA moderates the podcast themed “What has happened to Economic Growth after the Financial Crisis?” Don’t miss out on this highly interesting episode and discussion with Meri Obstbaum/Bank of Finland, Niku Määttänen/Helsinki University and Reijo Heiskanen/OP Bank. Discussion topics include economic growth and its meaning to society, indebtedness, inflation, interest rates, employment and what the future might bring. The language of the podcast is Finnish


puhujat/Speakers

Meri Obstbaum työskentelee ennustepäällikkönä Suomen Pankissa rahapolitiikka- ja tutkimusosastolla. Hän on myös EKPJ:n ennustetyöryhmän jäsen. Obstbaumin erityisosaamiseen kuuluvat kokonaistaloudelliset ennusteet, työmarkkinat ja palkanmuodostus.

Niku Määttänen on makrotaloustieteen professori Helsingin yliopistossa ja Helsinki GSE:ssä. Aiemmin Määttänen on työskennellyt muun muassa tutkimusjohtajana ETLA:ssa, vierailevana tutkijana Suomen Pankissa sekä määräaikaisena professorina Helsingin kauppakorkeakoulussa. Määttäsellä on taloustieteen tohtorin tutkinto Barcelonassa olevasta Pompeu Fabran yliopistosta.

Reijo Heiskanen on OP Pohjola-ryhmän pääekonomisti. Hän vastaa makrotalouden seurannasta ja ennustetoiminnasta. Heiskanen on koulutukseltaan yhteiskuntatietieden lisensiaatti. Ennen OP Pohjolaa Heiskanen on työskennellyt Nordeassa ja vastannut Suomen ja euroalueen talouden analysoinnista.

 
Previous
Previous

Women in Valuation Scholarship available again!

Next
Next

CFA Candidates, check out important videos from CFA Institute